Meer halen uit je website? Doe de gratis seo check!

Terug naar Homepage Rondjewereld.tk Bericht schrijven

Hallo allemaal !!!!
Welkom in ons gastenboek. Laat je bericht achter en we laten zeker iets van ons horen.
Groeten en tot schrijfs....
****
Hi everyone,
Welcome in our geustbook. If you leave your message, we will respond.
Bye

Stephanie en Patrick

Bericht 9 t/m 28 van 28
Naam Laura
Datum 02-01-2008 18:05:10

Hallo,

Ik kwam per toeval op jullie site omdat ik aan het googlen was voor een vraag die mij dwars zat. Het is namelijk zo dat wij ( een vriendin en ik) ook via miami naar peru (Lima) gaan en we hebben ook alleen een enkeltje. We horen van alle kanten dat dit wel eens lastig zou kunnen worden dat je anders Peru niet binnen kan komen. Ik las dus op jullie site het verhaal dat het dus echt zo is. Hebben jullie tips wat wij het beste kunnen doen? We zijn van plan om eerst een maand vrijwilligerswerk te gaan doen en dan wel verder te reizen in peru en nog veel meer landen, ik hoop dat jullie tips hebben voor ons!

Geniet nog van alles daar en hopelijk tot mails

groetjes laura

Naam Peter, Bianca & G...
Datum 23-01-2005 13:38:13

Hallo Stephanie, en Patrick natuurlijk,

Van Harte Gefeliciteerd met je verjaardag, sorry dat ik wéér te laat ben. Op de een of andere manier ben ik altijd te laat met verjaardagen. Heb je een agenda, vergeet je het nog. Toch hoop ik dat je een leuke dag hebt gehad en dat de taart je lekker heeft gesmaakt.

Groetjes Peter, Bianca en Gillian

Reactie van stefenpat

Hallo

Taart heeft zeker gesmaakt. Het was een grote verassing toen Patrick 's ochtends zingend aan het bed stond met taart en kaarsjes.

Ik had een gemixte dag, die begon op het strand. Geen slechte plek om je verjaardag te vieren toch? Maar om 17.30 vertrok ons vliegtuig naar Bangkok, en dit is absoluut niet mijn favoriete tijdsbesteding, maar we zijn toch weer heel aangekomen en zijn direct (1 uur met de bus) naar het hostel gegaan. Lekker wezen eten en gekletst. ( ja, zelfs na een jaar continu bijelkaar hebben we nog steeds iets tegen elkaar te vertellen)

Groetjes, en zie jullie binnenkort.
Stephanie & Patrick

Naam de Greefies
Datum 22-01-2005 13:45:26

Hoi Stef,

Oeps, een dagje te laat, maar toch nog van harte gefeliciteerd!!! Heeft de chocoladetaart gesmaakt? Hoe bevalt het in My House, neem een lekkere shake en een portie loempia's op ons (we zijn jaloers hoor).
Veel plezier nog de laatste week en jullie moet echt Angkor What gaan bezoeken hoor. Dat is super!!!
Wanneer gaan we stamppot eten?

Groetjes
Taco, Jeannette, Tycho

Reactie van stefenpat

Hoi

Nou ik ben op diet moment5 in Siem Riep en heb vandaag mijn eertste dag Angkor What erop zitten. (Errug mooi!!) Gelukkig wel, want de busreis van 15 uur vauit Bangkok waren we niet meer zo gewend. We hebben een leuke geusthouse, maar belangrijker en super goed bed. (héél belangrijk)

We hebben nog geen loempia's gegeten, maar dat zullen we zeker doen. Mits we in het goede My house zitten. Want er zijn er blijkbaar twee.

Nou we zullen ongeveer rond de 5de in nederland aankomen en aangezien ik las dat het sneeuwde gaat een stampot er wel in.

Moet alleen nog even een spijkerbroek in bangkok kopen, want ik ben niet meer zo ingesteld op de kou, dus dat zal gelijk wel even wennen zijn.

Nou tot snel dan maar,
Groetjes,
Stephanie en Patrick

Naam Jacco, Natalie en...
Datum 21-01-2005 14:26:23

Lieve Stef,

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en dat je maar een hele grote meid mag worden. 26 jaar alweer (toch?) of had ik dat niet mogen schrijven. Nu weet iedereen het! Ik hoop dat het een leuke dag voor je is! Ik begreep van Ria dat je al gebeld had vanochtend vroeg, dus er is in ieder geval voor je gezongen! En dat je ook een mooi cadeautje van Pat hebt gehad! Geniet maar lekker van die chocoladetaart (of is tie al op?? Fijne dag en hopelijk tot gauw. Dikke kus van ons allen!

Reactie van stefenpat

Hallo !!!

Bedankt voor jullie mailtje. We zijn gisteren, op Stefs verjaardag, aangekomen in Bangkok. De taart was inderdaad lekker (veel bekijks met taart door dorp gewandeld) en de biefstuk met champignon / kruidenboter was smullen.
Nou we zijn al snel weer terug in Nederland, dus alle kadoos kunnen worden afgegeven op de Nicolaas Beetsstraat 39. (hahaha...)

Ik heb heel veel mailtjes gehad van iedereen, hardstikke leuk natuurlijk! Bedankt...

Tot snel, dikke kus,
Stef (en Pat)

Naam explorers
Datum 09-01-2005 21:38:23

hallo luitjes

alles goed daar wij hadden begrepen dat jullie niet al teveel mee hebben gekregen van de ramp
wij wilde jullie via deze weg laten weten dat de explorers afgelopen zaterdag op de meent en aktie hebben gehouden voor GIRO 555 dat heeft een bedrag opgeleverd van 785 eurie niet slecht voor 1 dag .
tot snel dikke kus van de explorers

Reactie van stefenpat

Haai explorers,

Jullie zijn lekker bezig geweest ! Goede Actie man...
Goed wij zijn nog even weg maar als we terugkomen dan zullen we jullie snel even opzoeken.

Alles goed met jullie begeleiders, kunnen ze het geestelijk nog aan ?

Bedankt en de groeten,
Stef en Pat

Naam Leon en Willeke
Datum 02-01-2005 12:12:53

He hallo Stef en Pat,

Gelukkig te horen dat jullie nog gezond en wel aan het reizen zijn zeg!
Echt heftig allemaal daarzo.

Jullie natuurlijk ook een heel gelukkig nieuw jaar toegewenst, vanuit het ook zo mooie Sliedrecht em geniet natuurlijk nog effe van jullie bijzondere reis.

Groetjes en veel liefs,
Leon en Willeke

Reactie van stefenpat

Hallo!

Bedankt natuurlijk. Alles goed daar op dat dijkje in jullie nieuw huisje. Hoe gaat het met de 'kelder', is vast al klaar!?

Groetjes
Stef en Pat

Naam Tjerk
Datum 30-12-2004 21:27:50

Hey stef en pat,

Goed te lezen dat jullie in goede gezondheid verkeren en dat malaca gespaard is gebleven. Ik vind het allemaal vreselelijk onwerkelijk. Koh Lanta waar ik vorig jaar rond deze tijd zat is helemaal plat gegooid en ik moet constant denken aan mijn duikinstructeur, de vele aardige mensen bij mijn hutje enz, enz het blijft maar rond malen. Het is verschikkelijk om te zien dat nu al meer dan 100.000 mensen omgekomen zijn. Wat gaan jullie nu verder doen? Toch nog verder naar boven reizen want er zijn ook nog genoeg delen onaangetast gebleven maar je zult het niet helemaal kunnen ontlopen want het land en de mensen zijn aangetast. Veel sterke en het doet me goed te horen dat jullie niets is overkomen.

Groeten

TJerk

Reactie van stefenpat

Hoi Tjerk,

Wij zijn ondertussen vertrokken (per vliegtuig) naar Ko Samui en zijn daar nu 3 dagen. Als we een beetje bruin zijn verruilen we het voor Ko Tao net even ten Noorden ervan.
Hopelijk kunnen we daar wat duiken(lessen) nemen.
En daarna....
Misschien nog naar Cambodja.
Maar dat zien we nog wel, het einde raakt in zicht haha (snifsnif)
Groets
Patrick en Stephanie

Naam Taco, Jeannette, ...
Datum 22-12-2004 21:47:02

Hoi Patrick & Stephanie,

Leuke tijd gehad in Indonesia met Lou en Ria?
Wat leuk dat jullie in Singapore zijn en naar Maleisië gaan. Wij gaan aankomend weekend onze vlucht naar Singapore boeken. Kunnen jullie niet even op ons wachten tot 5 maart. Dan komen we eraan.
Gezien dat het met de Dutch windmill ook erg goed gaat! We zullen alvast een datumpie prikken voor de stampottenpartij!!!

Wij willen jullie een hele fijne feestdagen toewensen en een heel gelukkig reisvol 2005.

Reactie van stefenpat

Hallo!!!

Nou wij hebben genoten van Singapore. Normaal vinden wij zo,n grote stad niet veel aan, maar singapore was er leuk. Erg overzichtelijk, vooral chinatown vonden wij erg leuk.

We zijn gister aangekomen in Maleisië, Melakka. Nog niet zoveel van gezien, maar dat gaat zeker goed komen.

We hopen oud en Nieuw te vieren in Kuala Lumpur. We zijn Benieuwd!

Een hele fijne kerstdagen en een super goed NIEUWJAAR

Groetjes,
Pat en Stef

Naam Karin Jongeneel
Datum 16-12-2004 22:52:25

Hoi Stef en Pat,

Hier een berichtje uit het natte Nederland. Hier gaat alles zijn gangetje. Ik wens jullie alvast hele fijne Kerstdagen toe en een goed 2005.

Groetjes Karin

Reactie van stefenpat

He Karin,

bedankt voor je berichtje, het is altijd leuk wat van de oude collega's te horen.

We zijn eergisteren aangekomen in Singapore. Mooie stad, heel erg schoon. Dit komt omdat overal een boete opstaat.

Vreemd is het wel om rond te lopen in je korte broek en alles om je heen is in kerstsfeer. Waarschijnlijk zullen wij onze kerst in Maleisië vieren.

Voor jouw natuurlijk ook hele fijne kerstdagen en een super goed Nieuwjaar.

Groetjes
Stephanie & Patrick

Naam marianne van halm
Datum 08-12-2004 15:32:42

hallo wereldreizigers,

regelmatig kijk ik even op jullie site, wat een geweldige tijd hebben jullie. Erg fijn dat jullie nu met Ria en Lou zijn.
Lekker genieten daar en de hartelijke groeten vanuit een mistig en saai Nederland. Het zijn hier de donkere dagen voor Kerst.
Nog een fijne tijd verder, groetjes,marianne van halm

Reactie van stefenpat

hallo Marianne,

Hier geen regen maar veel zonneschijn gelukkig. Vandaag de Borobudur bezocht erg mooi allemaal. Ja Lou er Ria zijn inderdaad nu hier, Lou zit naast me in de lobby e Ria ligt te bakken bij het zwembad, wat een ellende he!!

Bedankt voor je berichtje, en ik zie dat we onze site eens moeten aanpassen. De tekst loopt pas tot Australie en daar zijn we al 3 weken uit weg.
Groetjes
Patrick en Stephanie

Naam Bert en Franny
Datum 23-11-2004 16:49:40

Hallo,wereldreizigers.
We kregen net een foto van Stef en Ria op onze
P.C. je ziet er fantastisch uit en aan je gezicht te zien ben je wel gelukkig om beide
ouders bij je te hebben. Wij wensen jullie vieren een erg fijne tijd samen en voor Stef en Patrick hopen wij dat ze het na vertrek van
Lou en Ria gewoon blijven doorreizen!
Heel veel liefs van Franny en Bert.

Reactie van stefenpat

Hallo Bert en Franny,
Ja natuurlijk hardstikke blij, uiteraard. Zeker omdat ze allerlei dingen meenamen , zoals pindakaas, chocladeletters van de sint, hagelslag, puzzelboekjes en een halve bibliotheek met nieuwe leesboeken. geweldig hoor!!

Ondertussen zitten we ergens op Java, in Solo en morgen nemen we de trein naar Yogjakarta. Hopelijk zien we daar de Boruobudur, het weer is warm en soms regen in de middag. Het is dan ook regenseizoen, maar het valt mee met de regen dezer dagen.
Veel groeten en bedankt voor je reactie op Lou z'n mail.

Stef en Pat

Naam Margrit de Wit, S...
Datum 30-09-2004 11:32:30

Hallo Patrick & Stephanie,

Zojuist een grote schoningsaktie opgestart in mijn e-mail box, kwam ik jullie link tegen, dus even nieuwsgierig gekeken.
Wat een prachtige site zeg!
En wat hebben jullie al afgereisd, ongelofelijk.
Ik denk toch af en toe met weemoed terug aan de tijd dat je nog bij Bokx werkte, Patrick.
In ieder geval veel plezier met de rest van jullie wereldreis, zo te zien hebben jullie nog wat bijzondere landen in het vooruitzicht.
Ik zal beslist nog even jullie site bekijken als jullie in Australië zijn, ik heb met dat land een speciale band (de helft van mijn familie woont daar).
Groetjes van Margrit uit Rotterdam
je weet toch nog wel, ik sta bekend (bij bokx) als "het pittige dametje van Schaap" (....)
maar dat valt wel mee hoor!
Tot ziens!

Reactie van stefenpat

Hallo Margrit,

We zijn nog in Nieuw Zeeland, dus nog even geduld. Over drie weekjes landen we in Sydney!

Zo, tante, dus je mag nog steeds voor de BOKXERS werken, daar hebben ze echt wel geluk mee. Gaat alles goed met de verkopen en komen de kopers allemaal opdagen...

Bedankt voor je mailtje en ik spreek je later vast nog weer. Veel groeten aan al je charmante collegae

Patrick (en Stephanie)

Naam Tjerk
Datum 03-09-2004 09:05:49

Hey bofkonten,

Ik heb net weer even bijgelezen en uhhhmmm ik ben niet jaloers hoor want skiën in de Andes, snowboarden op zand en parasailen dat is toch eigenlijk helemaal niets, geef nou maar toe.

Nee, zonder gekheid. Als ik jullie verhalen zo lees dan wil ik zo weer weg maar goed dat zit er nog even niet in. Ik heb het erg naar mijn zin in Nijmegen maar na anderhalve maand werken heb ik toch stiekum alweer wat reisgidsen aangevraagd.

Hey heel veel plezier nog in Chili en straks natuurlijk op Paaseiland. Wat me ook helemaal top lijkt.

Groeten,

Tjerk

Reactie van stefenpat

He Tjerk,

Dus je bent al weer hard aan het werk in Nijmegen voor de volgende vakantie.

Paaseiland en Nieuw Zeeland (waar we nu zijn) zijn zeker dikke aanraders. We zijn nu in Wellington en heel het noordereiland was al Super!!
Mooie natuurparken veel ruimte met veel groen het is echt totaal anders dan centraal- of zuid amerika.

We moesten dan ook wel even aan de totaal andere omgeving en reizen wennen. In ons campertje reiden we nu overal naar toe. De afstanden zijn enorm. Zo'n 4 uur rijden per dag is niets.

Maar we vermaken ons nog steeds erg goed.
Hopelijk heb je het nog steeds naar je zin in Nijmegen.

Groetjes,
Stephanie en Patrick

Naam Roger Rabbit
Datum 30-08-2004 18:28:51

Jaja dan eindelijk weer een berichtje vanuit het kikkerlandje. Veel dingen passiert hier. bedankt voor het heelhuids terugsturen van onze moeder trouwens! Het weer hier in Nederland heeft het deze zomer een beetje laten afweten dus dat viel allemaal een beetje tegen. wel leuk was het festival Supernatural waar we met de hele familie en mijn vrienden hard gewerkt hebben om het tot een succes te maken. Marnix bootje is ook mooi gewqorden trouwens. zal wel een fot sturen. nu even nog iets anders. 13 sept. is het zover: ik wordt dan weer geopereerd aan de rug. Nu gaan ze het vastzetten. Spannend dus nu. nog even een weekende naar Zeeland en dan maar revalideren. Lees liggen. Heb dus weer tijd zat om jullie avonturen op de voet et volgen...Nou heel veel plezier dat was het even, heb nu al pijn in mn nek en rug nl. Geluk en gezondheid!
Kuz
Rogier

Reactie van stefenpat

He Rogier!

Eindelijk je berichtje gelezen. Hier vanuit Wellington, nog net op het Noordereiland. Paar dagen geleden nog gesproken en je ligt al op de bank met te waarschijnlijk te veel pijn. (Nog even volhouden!!!!)

Morgen gaan we met de ferry naar het Zuidereiland. Daar blijkt het nog mooier te zijn dan hier. Dus we zijn erg benieuwd want hier op het noordereiland is het al zo mooi.

Nou heel veel sterkte met je rug.
Nog maar een paar weekies

Groetjes
Patrick en Stephanie

Naam Hubert
Datum 18-08-2004 17:25:17

Beste Global explorers..

Veel dank voor jullie kaartje, ik geef hem een mooi plekje aan de KILROY "Wall of Fame"
Dat van die 20 graden onder nul was me trouwens even ontschoten...

Maar je bent wereldreiziger of je bent het niet natuurlijk.

Veel plezier nog en doe de Maoi's de groeten van me!

Hubert
KILROY travels

Reactie van stefenpat

Hallo Hubert,
Nog even en dan zijn we weer terug, alhoewel, we hebben nog w maandjes Azie voor de boeg.
Alles gaat verder prima, nog geen vlucht gemist hier.
Ondertussen wel snel op weg naar Jakarta, kunnen niet wachten om op een mooi strand in Maleisie te liggen!

Groets,
Patrick en Stephanie

Happy X-Mas allen

Naam Peter, Bianca & G...
Datum 13-08-2004 11:44:15

Hallo Patrick & Stephanie,

Het blijft leuk om jullie via het internet te volgen. Nog bedankt voor jullie kaart, ik wilde jullie net uitnodigen voor haar verjaardag. We begrijpen het als jullie niet kunnen komen, maar... kom dan maar een stukje taart halen wanneer jullie weer in Nederland zijn. Met ons gaat alles prima, Gillian is al heel erg groot aan het worden. Met een ongelooflijke snelheid kruipt ze door het huis, lopen aan de verwarming, bank, tafel is ook al geen probleem meer. Lopen aan de hand zijn we aan het oefenen. De boot van Peter heeft een beetje vertraging op gelopen, dus de verwachting is dat die half september in Nederland gaat aankomen. We wachten weer af. Na de verjaardag van Gillian zal ik nog wel wat foto's toesturen, kunnen jullie zien dat ik de waarheid heb gesproken. Ik ga haar weer uit bed halen, ze is net ziek geweest, dus ze slaapt nog wel erg veel, terwijl we hiervoor nog maar op 1 slaapje zaten. Nu zijn we weer terug bij af. Groetjes De Boon familie.....

Reactie van stefenpat

Ja TAART !

We snakken naar een stukkie taart van de Hema of elke andere Nederlandse banketbakkerij.

Hallo familie Boon!
Fijn dat Gillian zo lekker actief is, ze houdt jullie zeker ook wel lekker bezig op die manier?!
Jammer dat je boot vertraging wat vertraging heeft opgelopen, maar wel spannend dat ie in september in Nederland aankomt hoor. Misschien kun je dan ook een foto van ´em mailen. En wie gaat hem dopen, heb je Gillian al gevraagd?

Alvast gefeliciteerd met de verjaardag, groot feest !!!

Hebben jullie trouwens met iedereen nog een weekendje weg gehad of was het niet te plannen?

Veel groeten uit Chili, op dit moment zitten we in San Pedro de Atacama. Klein stoffig gringo dorpje in het Noorden. Op naar Santiago de Chili (hopelijk skieen).

Stef en Pat

Naam natalie, jacco & ...
Datum 01-08-2004 21:26:47

vervolg...Maar goed, alles gaat dus goed met de kleine man. Gelukkig maar! Na het zien van jullie video moest ik wel even een traantje laten. Dan besef je pas weer even hoelang jullie al weg zijn en dat je iemand erg kan missen. We zijn Thomas al aan het trainen, zodat hij jullie lopend kan verwelkomen als jullie thuiskomen. (Hoezo hem onder druk zetten??)Ik had het er al met Ria over, maar we zouden het leuk vinden als jullie ons eens belden. Het is moeilijk jullie te bereiken en we zijn ook niet van die frequente mailers. Dus mogen, nee moeten jullie ons maar eens collect call bellen (als jullie ons nummer nog weten/hebben. Dat zouden we echt leuk vinden, om even met jullie te praten. Dus echt doen hoor,wij betalen gewoon.Nog hartelijk bedankt voor de mooie cadeaus. Echt een gave jas voor Thomas. Ik deed hem vandaag gelijk aan, maar hij vond hem toch nog wat te warm nu! Geniet van Bolivia en het vervolg van jullie trip en we hopen gauw een telefoontje te verwachten!Dikke kus van ons

Reactie van stefenpat

Ola Jacco, Natalie en Tomas,
Ja we zullen zeker de volgende keer als we wat gaan bellen ook aan jullie denken. Natuurlijk willen we jullie ook wel weer eens ´live´ aan de telefoon hebben! Maar dit berichtje in ons gastenboek vinden we echt ook geweldig hoor.
We zijn blij dat de kadootjes goed aangekomen zijn, Thomas zal even moeten wachten op slecht weer. Maar hopelijk blijft het nog lang zomer in Nederland.

Ook van ons een dikke kus terug en tot horens!!!!


Stef en Pat

Naam Thomas, Natalie &...
Datum 01-08-2004 21:18:03

Hallo luitjes,

vandaag (zondag) zijn we bij Lou & Ria om te eten en Rogier zijn verjaardag te herdenken. We hebben ge-BBQ-ed en zojuist jullie video bekeken. Vooral het begin was mooi geacteerd. Het afscheid erg lang maar het slot was verrassend. Het was leuk jullie weer te zien en jullie zien (zagen?) er goed uit. Er werd wel veel gegeten door jullie in de video. Of doen jullie dat altijd? Wij missen jullie ook maar die paar maanden moet je nog maar volhouden. Ik wil je niet eerder terug zien!!!
Hier gaat nog steeds alles z'n gangetje.
Goed, ik (naat) neem het even over. Jacco is nu eenmaal niet zo'n prater/schrijver. We genieten enorm van het weer. Het is nu eindelijk zomer geworden. Dus lekker buiten zitten en af en toe BBQ-en, zoals vanavond. Ben met Thomas ook al lekker naar het zwembad geweest en ook gisteren heeft hij bij mijn ouders in het zwembadje gezeten. Hij vindt met name spetteren erg leuk. Ik iets minder, aangezien ik zelf kletsnat was!
vervolg.....

Naam Karen
Datum 18-07-2004 21:05:30

Hoi hoi,

Nou dat wordt niets hoor morgen, want wij zitten nogsteeds in Brazilie. Alex is vorige week verhuisd naar een beter ziekenhuis. Er was een longontsteking geconstateerd. Nu weer veel beter en hopelijk wordt hij morgen ontslagen....maar we mogen absoluut niet vliegen de komende week. Dus gaan we over land terug naar La Paz. Eerst naar Santa Cruz, Samaipata, Sucre en dan naar La Paz. Als jullie nu naar Bolivia gaan dan komen we misschien elkaar later weer tegen. Ik denk dat we tegen het einde van deze week wel in La Paz zijn maar dat hangt helemaal van Alex zijn kunnen af....Wat zijn jullie plannen?

Doei

Karen

Reactie van stefenpat

Hallo,
Jeetje wat vervelend zeg. Maar goed om te horen dat het dus nu wel weer een beetje beter gaat.

we zullen waarschijnlijk ook aan het einde van deze week naar La Paz reizen. Patrick zijn moeder heeft ons de afgelopen 4 weken in peru vergezeld. En zij vliegt de 21ste vanuit Cusco terug naar Lima.

Wij hopen misschien de 22ste te gaan Paragliden over de sacred Valley en daarna gaan we naar Bolivia. (Mits er geen stakingen zijn!!)

We houden contact, dus misschien tot in La Paz.

groetjes en beterschap aan Alex

Stephanie & Patrick

Naam Petra
Datum 12-07-2004 18:55:48

Hallo,
Bedankt voor jullie berichtje in ons gastenboek. Jammer dat de inca trail nog steeds zo druk is maar het is ook goed te doen om vanaf Agios Calientes naar Machu Picchu te lopen hoor en je hebt hetzelfde fantastische uitzicht!!! Veel plezier en succes met jullie verdere reis.

Vorige klachten - adverteren - gratis gastenboek Volgende